Så här konfigurerar du en Hue Smart plug

Det finns två sätt att ansluta en Hue Smart plug till ditt system, antingen med en Hue Bridge eller genom att parkoppla med Bluetooth.

Koppla ihop med Hue Bridge

Parkoppla med Bluetooth

Hur du ansluter en Hue Bridge

Du kan anpassa din Hue smart plug den är dessutom enkel att installera.

Innan du börjar

Är din Hue Bridge ansluten och tillagd i din Hue-app?

Din Hue Bridge ska redan vara ansluten, ansluten till Wi-Fi och tillagd i Hue-appen. Om du inte har gjort det ännu ska du först installera din Hue Bridge.

Lär dig hur du installerar din Hue Bridge

Har du installerat din Hue Smart plug?

Sätt i din smart plug i ett uttag. Om du är osäker på installationen, se manualen som medföljde din Hue Smart plug.

Konfigurera en Hue Smart plug med en Hue Bridge

1. Öppna din Hue-app.
  2. Gå till Inställningar och tryck på Tillbehör
Inställningar

3. Tryck på Lägg till tillbehör.

Lägg till tillbehör

4. Tryck på Hue Smart plug.

5. Tryck på Lägg till lampa

6. Tryck på Sök. Om Hue-appen inte hittar din smart plug anger du produktens serienummer.

Lägg till lampor

7. När smart plug hittas kommer den att läggas till i din lista med lampor. Du kan nu namnge din nya smart plug.

Smart plug

Behöver du hjälp?

Om du behöver ytterligare hjälp med att konfigurera din smarta knapp kan du söka bland våra vanligaste frågor och svar eller kontakta Philips Hue kundsupport.

Hue smart button FAQ >

Gå till Support >

Koppla ihop med Bluetooth

Det enkla sättet att få smart belysning – anslut upp till tio lampor i ett och samma rum med Philips Hue med Bluetooth.

Innan du börjar

Har du Hue-appen?

Ladda ned appen från App Store eller Google Play Store.

Har du installerat din smart plug?

Sätt i din smarta kontakt i ett uttag. Om du är osäker på installationen, se manualen som medföljde din Hue-produkt.

Konfigurera en Hue Smart plug med Bluetooth

1. Se till att Bluetooth är aktiverat på din mobila enhet.
  2. Öppna Hue-appen.
  3. Gå till Inställningar > Lampor och tryck på plusikonen (+) högst upp på skärmen.
Inställningar

4. Hue-appen hittar automatiskt din smarta kontakt. När den hittats visas den smarta kontakten på fliken Hem.

Sök lampor