Så här ställer du in en Hue Tap dial switch

Anslut till en Hue Bridge

Med en Hue Bridge får du tillgång till samtliga smarta belysningsfunktioner – och det är enkelt att ansluta en Hue Tap dial switch.

Innan du börjar

Är din Hue Bridge ansluten och tillagd i appen?
Din Hue Bridge ska redan vara ansluten, ansluten till Wi-Fi och tillagd i Hue-appen. Om du inte har gjort det ännu ska du först installera din Hue Bridge.

Ta reda på hur man installerar en Hue Bridge

Har du installerat din Hue Tap dial switch?
Se instruktionsmanualen som medföljer paketet om du är osäker på hur du ska installera din Hue Tap switch.

Ställ in en Tap dial switch

1.  Öppna Hue-appen.

2.  Gå till Inställningar och tryck på Tillbehör.

Anslut Tap dial

3.  Tryck på det blå + längst upp på skärmen.

Anslut Tap dial

4.  Tryck på Tap dial switch och följ instruktionerna på skärmen.

Anslut Tap dial

5.  När Hue-appen väl har hittat din Tap dial switch kan du välja vilket rum eller zon som Tap dial switch ska styra, samt hur du vill styra vad knapparna och ratten gör.