Hur man installerar en Secure strålkastarkamera

Anslut en Secure strålkastarkamera till ditt Philips Hue-system för att ge ditt hem en känsla av trygghet.

Innan du börjar

• Följ instruktionerna i manualen för att montera strålkastarkameran och ansluta den till ditt hems el.
  • Placera din kamera i fästet på strålkastaren och anslut den till strömkabeln.
  • Se till att ditt wifi är aktiverat och att internetanslutningen är stark.
  • Logga in på ditt Philips Hue-konto. Har du inget? Registrera dig här!
  • Din Hue Bridge ska redan vara inkopplad, ansluten till wifi och tillagd i Philips Hue-appen. Om du inte har gjort det ännu ska du först installera din Hue Bridge.

Konfigurera en Secure strålkastarkamera

Observera att du behöver installera din Secure strålkastare och sedan installera dess kamera separat.

Så här lägger du till din kamera i Philips Hue-appen

1. För att lägga till strålkastaren, öppna Philips Hue-appen.
  2. Tryck på de tre prickarna (...) och välj Lägg till lampor.
Philips Hue-appen visar fliken Inställningar

3. Skickas med UPS. 2-3 dagars förväntad leverans Följ instruktionerna på skärmen för att lägga till strålkastaren.

Hur du lägger till kameran på din strålkastare i Philips Hue-appen

1. Gå till Inställningar och välj Kameror.

Philips Hue-appen som visar skärmen för kamerainställningar

2. Följ instruktionerna på skärmen för att lägga till kameran.

3. Skickas med UPS. 2-3 dagars förväntad leverans Kontrollera att kamerans live stream är tillgänglig efter parkoppling.

Philips Hue-appen visar realtidsvyn för en Secure-kamera i säkerhetscentret

När du är klar med installationen

• Kontrollera den direktsända vyen från kameran för att säkerställa att den är rätt vinklad.

• Justera dina inställningar i appen för att få ditt ljus att tändas när kameran upptäcker rörelse, ställ in varningar och mer.