Philips Hue -valojen tehdasasetusten palauttaminen

Mikä on tehdasasetusten palautus?

Philips Hue -lampun tai -valaisimen tehdasasetusten palauttaminen palauttaa tuotteet alkuperäiset asetukset ja poistaa kaikki mukautetut asetuksesi ja tietosi, jotta tuote voidaan helposti lisätä toiseen Hue Bridge- tai Bluetooth-kokoonpanoon.

Milloin minun pitäisi palauttaa Philips Hue -valon tehdasasetukset?

Philips Hue -valon tehdasasetusten palauttaminen voi olla hyödyllinen askel, jos sinulla on ongelmia valon lisäämisessä valaistusjärjestelmääsi tai jos aiot palauttaa, myydä tai luovuttaa valosi.
Voit palauttaa Philips Hue -valojen tehdasasetukset useilla eri tavoilla:

Valon sarjanumeroa käyttämällä:

Philips Hue -valon sarjanumero on yleensä merkitty itse valoon tai joissakin tapauksissa johdossa olevaan etikettiin. Sarjanumero on kuusinumeroinen koodi, joka voi sisältää numeroita tai kirjaimia.

- Avaa sovellus ja siirry kohtaan Asetukset.
- Valitse Valot ja paina sinistä plus (+) -painiketta.
- Valitse Käytä sarjanumeroa, anna kuusinumeroinen koodi, napauta sinistä pluspainiketta (+) ja napauta Hae. Huomaa, että sarjanumero koostuu kuudesta merkistä: numeroista väliltä 0–9 ja kirjaimista väliltä A–F.
Lisäksi sarjanumerossa ei koskaan ole O-kirjainta – se on aina numero 0.
- Valo vilkkuu osoittaen, että se on nollattu, ja näkyy Philips Hue -sovelluksessa.

Kuva, joka näyttää Philips Hue -lampun sarjanumeron sijainnin

Tätä vaihtoehtoa voi käyttää vain, kun sovelluksessasi on jo Philips Hue -valo ja se toimii ilman ongelmia.

Bridgeen yhdistetyn Philips Hue -sovelluksen käyttäminen:
- Avaa sovellus ja siirry kohtaan Asetukset.
- Valitse Valot ja valitse valo, jonka haluat nollata.
- Napauta Poista ja seuraa näytön ohjeita.

Tätä vaihtoehtoa varten sinulla on oltava Philips Hue Dimmer switch -himmenninkytkin.
Philips Hue -himmenninkytkimen käyttäminen:

- Irrota valo virtalähteestä ja kytke se sitten takaisin. Voit palauttaa valon tehdasasetukset 30 minuutin kuluessa sen virran kytkemisestä pois ja päälle.
- Paina ja pidä alhaalla ylä- ja alapainikkeita samanaikaisesti vähintään 10 sekuntia pitäen samalla himmentimen kytkintä valon lähellä.
- Vapauta painikkeet valon vilkkumisen jälkeen.

Tätä vaihtoehtoa varten sinulla on oltava Philips Hue Tap dial switch -kytkin.
Philips Hue Tap dial switch -kytkimen käyttäminen:

- Irrota valo virtalähteestä ja kytke se sitten takaisin. Voit palauttaa valon tehdasasetukset 30 minuutin kuluessa sen virran kytkemisestä pois ja päälle.
- Pidä Tap dial switch -kytkintä sen valon lähellä, jonka haluat palauttaa tehdasasetuksiin, ja paina ja pidä painettuna kytkimen takana olevaa asetuspainiketta vähintään 10 sekuntia.
- Vapauta painike, kun valo vilkkuu.

Käytä seuraavaa vaihtoehtoa, jos sinulla ei ole Hue Bridgeä, Hue Dimmer switchiä tai Hue Tap dial switchiä
Philips Hue -sovelluksen käyttäminen Bluetooth-tilassa:

- Siirry sovelluksessa kohtaan Asetukset ja napauta Valot.
- Napauta Lisää valoja.
- Noudata näytön ohjeita lisätäksesi valo, jonka haluat nollata.
- Siirry kohtaan Asetukset ja napauta Valot.
- Napauta valoa, jonka haluat nollata.
- Napauta Nollaa.

Tärkeä huomautus: Philips hue -valojen tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaikki henkilökohtaiset asetukset ja tiedot, joten tee tämä vain tarvittaessa. Jos sinulla on ongelmia Philips hue -valojen kanssa, kokeile vianmääritystä ennen tehdasasetusten palauttamista. Jos aiot palauttaa, myydä tai luovuttaa valoja, muista palauttaa niiden tehdasasetukset suojataksesi henkilökohtaisia tietojasi ja helpottaaksesi valojen lisäämistä uuden käyttäjän järjestelmään.

*Kun lampun teknisten tietojen luumenarvon kohdalla lukee "Jopa", se viittaa lampun maksimivalovirtaan. Se näyttää, kuinka kirkas lamppu voi olla, kun värilämpötila on 2 700 K (valkoiset lamput) tai 4 000 K (White ambiance- tai White and color ambiance ‑lamput). Lue lisää kirkkaudesta