Friends of Hue -kumppanit

Friends of Hue FAQs

Amazon Alexa

How do I connect my Hue lights to Alexa?
Can I add two Hue Bridges to Alexa?
Does Philips Hue Bluetooth work with Amazon Alexa?
Mitä Philips Hue -tarvikkeita voi lisätä Alexa-sovellukseen?

The Google Assistant

How do I connect my Hue lights to Google Assistant?
Google Assistant doesn't understand my Hue light commands.
Does Philips Hue Bluetooth work with the Google Assistant?
Philips Hue -valoni eivät reagoi Google Home -sovelluksessa tai eivät reagoi Google Assistantin äänikomentoihin. Mitä minun pitäisi tehdä?

Apple Homekit

What is Apple HomeKit?
Miten voin yhdistää Philips Hue -valot Apple Homeen?
My Hue Bridge cannot be found in HomeKit.
Mitä minun pitäisi tehdä, jos Siri ilmoittaa, että jotkin Philips Hue ‑valoistani eivät vastaa?
Mitä tarvitsen, jos haluan käyttää Philips Hueta Apple Homen kanssa?
Miten voin muodostaa yhteyden Apple Homeen ja Siriin Matterilla Hue-sovelluksessa?

Razer

How do I connect my Razer products to Philips Hue?
Does Philips Hue work with all games with which Razer Chroma is integrated?
How does Philips Hue work with Razer?
How many lights can I sync with Razer?
Is there a fee when using Razer with Philips Hue?
My Razer Synapse 3 doesn't find my Hue Bridge.
My Razer Synapse 3 doesn't find my Razer devices.
Which Razer products work with Philips Hue?

Spotify

Minulla on Philips Hue Bluetooth ‑valoja. Voinko käyttää Philips Hue + Spotify ‑integrointia niiden kanssa?
Toimiiko Philips Hue + Spotify -integrointi kaikkien Philips Hue -tuotteiden kanssa?
Mitä sovellusta Philips Hue + Spotify -integrointiin käytetään?
Mitä eroa on Philips Hue + Spotify -integroinnilla ja kolmannen osapuolen sovelluksilla?
Voiko Philips Hue + Spotify -integraatiota käyttää ilman Spotify-tiliä?
Onko minulla oltava Spotify Premium -tili, jotta voisin käyttää Philips Hue + Spotify -integraatiota?
Miten Philips Hue yhdistetään Spotifyhin?
Miten pääsen käyttämään Philips Hue + Spotify -integrointia?
Voiko valot synkronoida Spotifyn ja jonkin muun Hue-viihdeasetuksen (esim. Hue sync boxin tai Sync PC -sovelluksen) kanssa samanaikaisesti?
Valot eivät näytä reagoivan oikein musiikkiin. Mitä voin tehdä?
Toimiiko Philips Hue + Spotify, kun musiikkia suoratoistetaan muihin laitteisiin Spotify-sovelluksen Yhdistä laitteeseen -asetuksella?
Voiko Philips Hue + Spotify -integrointia ohjata virtuaaliavustajalla?
Mitä Hue-sovellusversiota Philips Hue + Spotify -integroinnin kanssa käytetään?
Yhdistin tilini, mutta valot eivät reagoi musiikkiin. Miten voin korjata ongelman?

Works With Nest -yhteensopivuus

Mitä Philips Hue -valojen Works With Nest -yhteensopivuudelle tapahtuu?

Matter

Mikä on Matter? Mistä löydän lisätietoja?
Miten voin muodostaa yhteyden Apple Homeen ja Siriin Matterilla Hue-sovelluksessa?
Ohjaan Philips Hue ‑älyvalaistusjärjestelmääni Bluetoothilla ja älykkäillä lisävarusteilla. Voinko käyttää Matteria?
Onko mobiililaitteessani oltava tietty käyttöjärjestelmä, jotta voin käyttää Matteria?
Mitä minun tulee tehdä, jos haluan vaihtaa takaisin Apple Homeen ja käyttää Homekit Accessory Protocol (HAP) -protokollaa Matterin sijaan?
Yhdistin Hue Bridgeni Apple Home -sovelluksessa käyttäen HomeKit Accessory Protocol (HAP) -protokollaa, mutta valoni ja huoneeni eivät synkronoidu. Mitä minun pitäisi tehdä?
Mitä tapahtuu, jos poistan Apple Homen (HAP) linkityksen Philips Hue -sovelluksessa ja määritän sen uudelleen Matterin kautta?
Tarvitsenko Apple-laitteen määrittääkseni Apple Homen toimimaan Matterin kautta Philips Hue -järjestelmäni kanssa?
Miksi Amazon Alexa ei näy Philips Hue -sovelluksessani kohdassa Asetukset > Älykoti > Linkitetty Hueen?
Mitkä Amazon Echo -laitteet tukevat Matteria?
Miksi Philips Hue Motion sensor -liiketunnistinta kutsutaan "läsnäolotunnistimeksi" Apple Home -sovelluksessa?
Philips Hue YouTube

Katso ohjevideoita

Selaa Philips Huen virallisella YouTube-kanavalla ohjevideoita, joissa kerrotaan Philips Hue ‑tuotteiden käyttöönotosta ja asennuksesta.

Ota yhteyttä

Autamme aina mielellämme

Vieraile sosiaalisen median kanavillamme

Vastausaika: 1h. Saatavilla 24/7

Tuote, kampanja ja takuu

Keskustele kanssamme chat-palvelun kautta:
(Englanniksi, maanantaista perjantaihin 09:00-18:00)

00800 744 547 75
Ma–pe 09:00-18:00

*Kun lampun teknisten tietojen luumenarvon kohdalla lukee "Jopa", se viittaa lampun maksimivalovirtaan. Se näyttää, kuinka kirkas lamppu voi olla, kun värilämpötila on 2 700 K (valkoiset lamput) tai 4 000 K (White ambiance- tai White and color ambiance ‑lamput). Lue lisää kirkkaudesta