Så här konfigurerar du en Hue sync box

Med Hue sync box får du en smart surroundbelysning – där kan du ställa in så att dina smarta lampor blinkar, dansar och byter färg samt synkroniserar med din tv.

Innan du börjar

Är din Hue Bridge ansluten och tillagd i din Hue-app?

Din Hue Bridge ska redan vara inkopplad, ansluten till Wi-Fi och tillagd i Hue-appen. Om du inte har gjort det ännu ska du först installera din Hue Bridge.

Lär dig hur du konfigurerar en Hue Bridge

Har du Philips Hue-appen?

Hämta Philips Hue-appen från App Store eller Google Play Store. Kontrollera att den mobila enheten är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som Hue Bridge.

Har du installerat din Hue sync box?

Anslut din Hue sync box till ström och se även till att den är kopplad till din tv. Om du är osäker på installationen, se handboken som följde med din Hue sync box.

Anslut ett tillbehör till ditt Hue-system

1. Se till att Bluetooth är aktiverat på din mobila enhet.
  2. Öppna Philips Hue-appen. Gå till fliken Synkronisera , tryck på Kom igång och följ anvisningarna på skärmen.
Söker efter Hue sync box

3. Välj ditt Wi-Fi nätverk och tryck på Anslut. Ange lösenordet till ditt Wi-Fi-nätverk när du uppmanas till detta.

4. Tryck och håll strömbrytaren intryckt på Hue sync box.

5. När anslutningen väl är bekräftad, tryck på Sök

6. Tryck på knappen på Hue Bridge.

Anslut din Hue Bridge

7. I Philips Hue-appen väljer du ett befintligt underhållningsområde som ska användas med Hue sync box. Om du inte redan har skapat ett kan du göra det i Hue-appen.

8. Namnge HDMI-ingångarna. Till exempel kan HDMI 1 vara namnet på din spelkonsol.

Anslut din Hue sync box

9. Valfritt: Parkoppla en tv-fjärrkontroll med Hue sync box.